Kosten

De kosten van een uitvaart zijn vooral afhankelijk van de keuzes en beslissingen die gemaakt worden. U kunt voor een sobere uitvaart kiezen of voor een wat uitgebreidere. De kosten kunnen bijvoorbeeld bepaald worden door het aantal mensen dat u uitnodigt en het soort kist of lijkwade die u kiest. Ook kan het vervoer heel bepalend zijn.

Er zijn een aantal kosten waar u zeker mee te maken krijgt. Deze kosten hebben betrekking op het begraven of cremeren van de overledene en of de overledene in een kist of lijkwade begraven of gecremeerd wenst te worden. Een crematie is over het algemeen goedkoper dan begraven. Dit heeft te maken met grafrechten en onderhoudskosten.  Ook is de prijs bij begraven afhankelijk van een algemeen graf, een ‘eigen’ graf of een bijzetting.

Als u, om wat voor reden dan ook, niet over voldoende financiële middelen beschikt, kunnen wij samen kijken naar andere manieren om de uitvaart toch op een passende en mooie manier vorm te geven.

Ik hanteer een starttarief van €150,-. Dit bedrag is om een dossier te openen en de eerste zaken alvast uit te zoeken en vast te leggen. Daarna zal ik een uurtarief hanteren voor de uren die ik voor u werkzaam ben. Gebaseerd op uw wensen zal ik mijn uren calculeren en in een offerte kenbaar maken. Deze uren zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 30 kilometer vanaf Muiderberg.